Kinsey Wolanski, ki je v kopalkah pritekla na igrišče, je bila najboljši del včerajšnjega finala tekme Champions League v Madrid med Liverpoolom in Tottenhamom. Zmagal je Liverpool z 2:0 in tako je Jürgenu Kloppu končno uspelo osvojiti finale.

Kdo je Kinsey Wolanski? Instagramarka, ki je včeraj pridobila več kot milijon sledilcev. Tudi novopečena tviterašica, ki se ji strmo dviga število sledilcev. Je pa tudi dekle Vitalya Zdorovetskiya, lastnika Vitaly Uncensored – porno strani. Sicer pa je bila tudi že “predstavljena v revijah kot so  Sports Illustrated, FHM, Maxim …

22 letna Kinsey je zanimiv primer instagram realnosti. Ko so njene fotografije, ki jih objavlja povsem nekaj drugega kot pa smo lahko videli včeraj. Ampak to je nepomembno, saj je njej uspelo iz 230.000 sledilcev na instagramu priti do preko 1,7 milijona sledilcev.

Jeap, včasih je potrebno narediti neumnost in potem te začne slediti pol sveta. Očitno sta s svojim partnerjem želela takšno pozornost in sta jo sedaj tudi dobila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@kinsey_sue) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@kinsey_sue) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@kinsey_sue) on

One Response to Kinsey Wolanski v kopalkah prekinila tekmo Liverpool : Tottenham / Kinsey je dekle Vitalya Zdorovetskiya / Vitaly Uncensored

  1. Tomaz Z. says:

    Kure so pac kure.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. .