Dejstvo je, da SDS potvarja zgodovino. Tokrat sta v glavni vlogi Janez Janša in Franc Breznik z objavo fotografije na Twitterju o povojnih pobojih pri nas. To, da fotografija ne prikazuje tega, kar sta zapisala ob njej je seveda povsem nepomembno. Za desnico je pomembno to, da poskušajo spremeniti zgodovino. V tem primeru gre za “žrtve Yu komunizma”.

Kaj sta objavila Janša in Breznik na Twitterju?

Da ju ni sram!

Fotografijo sta ukradla iz naslova – Mass grave of murdered Jews (Stahlecker, Franz W., “Comprehensive Report of Einsatzgruppe A Operations up to 15 October 1941”, Exhibit L-180, translated in part and reprinted in Office of the United States Chief of Counsel For Prosecution of Axis Criminality, Nazi Conspiracy and Aggression, Volume VII, pages 978-995, USGPO, Washington DC 1946 (“Red Series”) in jo izkoristila za to, da bi dokazala, da kako so “komunisti” po vojni pobijali narod.

Ko laž ponoviš stokrat.. Postane resnica. In njuni sledilci so jima aplavdirali ob tem ponarejanju zgodovine! Ampak ja, tako desnica potvarja zgodovino in zgodovinska dejstva. Kako bi jim človek sploh lahko še kaj verjel? Oni so fake!

Shares 2K

13 Responses to Kako SDSovca Janez Janša in Franc Breznik potvarjata / ponarejata zgodovino

 1. Anonimno pravi:

  RESNICA O KOMUNIZMU IN NOB IN OF-JU                     Kako USTAŠKO- in KOMUNISTČNO- NACISTIČNI SD- SMC-ovci (M.Kučan, Janković Zoran, Ribičič. Stanovnik-brkač,Miro Cerar in vsi tovariši IZ NOB-JA, OF-JA) kradejo, prirejajo, mahinirajo, manipulirajo in javno lažejo z namenom blatenja tistih, ki BRANIJO SVOJ DOM IN SVOJO DOMOVINO, DA BI BILA PRAVIČNA in boj proti DOMOBRANCEM ter za svoja povzdigovanja TOVARIŠKIH KOMUNISTOV, njihovih ROPARJEV in sodelavcev (SOVe, UDBE, RDEČEgardistov, KOMUNISTOV- RDEČKARJEV, …)! SMC, SD, KOMUNIZEM JE NAJVEČJE zlo NA SVETU!

  • mitja gabrijel pravi:

   Da mi je dobiti enega ali drugega, z dvema vzgojnima okoli kepe, bi ju naučil spoštovanja do NOB-e in OF. SF/SN.

 2. Damjan Kejžar pravi:

  Janša in Breznik nista nič potvarjala. Čisto resnico sta napisala. Takole (na enak način kot nacisti) so se komunisti brez sodbe “osvobodili” na tisoče nedolžnih žrtev – ne tujcev, ampak naših ljudi. Sramota je, da ideloški nasledniki komunistov še danes nimajo toliko dostojanstva, da bi priznali zločin, kaj šele, da bi se pokesali in prosili odpuščanja.

 3. jože pravi:

  Ma daj ,ta Franc Breznik je en škis – v lokalnem okolju, v Lenartu, so ga vedno klicali “Francko”, ker je bil malce smešen.

  Pa saj mu ni zameriti – v tistem kmečkem okolju je bil izvoljen z velikim odstotkom glasov, zato mora najverjetneje lepo delati, kot Janša reče … in hujskati narod …

 4. Marcel Pravnik pravi:

  saj ni bistvo slika, ker svojih zločinov niso slikali, gre pa za 680.000 ubitih ljudi (od tega okoli 80. 000 Slovencev) po vojni

 5. To je pač modus operandi katolibanov. Utemeljeni so na potvorjeni zgodovini (pravljica o Jezusu) in že 2000 let potvarjajo zgodovine. To je njihova bit. Če bi prenehali potvarjati zgodovino, bi prenehali obstajati. Izgubili bi smisel svojega obstoja, svoje bivanjsko poslanstvo.

 6. anonimna pravi:

  Bravo :) Had naj vzame v roke knjigo Okopi Janeza Janše, tam so fotokopije dokumentov z obsodbami za likvidacijo, z imeni in priimki.

Dodaj odgovor